Kundkorg: 0 kr (0 st)

Måndag-Lördag: 11.00 - 21.00. Söndag 12.00-21.00 

 

 

Villkor & bestämmelser

Jätten Bistro tar emot beställningar av livsmedel från beställaren (nedan "kunden") till sin hamburgeria.Jätten Bistro försöker alltid upptäcka och varna om eventuella driftstörningar, men ansvarar inte för fördröjd eller utebliven leverans till följd av eventuella tekniska problem.

Beställning

För att få handla på Jätten Bistro måste du ha fyllt 18 år.

All personinformation som anges i beställningsformuläret ska vara korrekt och tillhöra den som beställer produkterna. Jätten Bistro ansvarar inte för utebliven beställning till följd av otillräcklig eller felaktig information i beställningsformuläret.

Produkter

Jätten Bistro har som mål att alltid hålla sidan uppdaterad för eventuella förändringar i produktutbudet men vi reserverar oss för att vissa produkter kan vara slut i lager. Jätten Cater ansvarar för att meddela kunden om detta och erbjuda ett alternativ.

Jätten Bistro arbetar för en hög kvalitet på de produkter som erbjuds via hemsidan och har därför ett stort intresse av att ta del av kundens erfarenheter.

Jätten Bistro eftersträvar att alla priser på hemsidan är helt korrekta, reserverar vi oss för eventuella fel.

Betalning

Alla beställningar via Jätten Bistro är bindande. Betalning ska ske i svenska kronor.

Vi erbjuder er kunder att via Jätten Bistro betala med kontokort, direktbetalning, krediter eller mot faktura.

Alla priser på Jätten Bistro är inklusive moms om inget annat anges. Momsen på livsmedel är 12 % vid avhämtning och utkörning och i övrigt är momsen 25 %. Kvitto och momsspecifikation erhålls vid avhämtning.

Ångerrätt

Försäljningen av mat via Jätten Bistro.se omfattas inte av ångerrätt enligt distansavtalslagen (lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Du kan läsa mer om ångerrätt och vilka varor och tjänster som är undantagna från ångerrätt på Konsumentverkets hemsida.

Missbruk

Jätten Bistro lagrar kundens IP-adress och annan värdefull information om kundens Internetleverantör för att vid eventuellt missbruk av tjänsten kunna spåra upp beställaren. Vi polisanmäler och utreder alla typer av missbruk av våra tjänster på Jätten Bistro.

Villkorsändringar

Jätten Bistro har rätt att ändra dessa villkor utan att i förväg få ditt godkännande. Jätten Bistro informerar om ändringen minst en vecka innan den träder i kraft. Informationen lämnas på webbplatsen. Genom att fortsätta att nyttja Jätten Bistro efter att ändringen trätt i kraft godkänner du ändringen.

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med oss? Se kontaktuppgifterna på www.ica-jatten.se/kontakt.

Öppettider för hamburgerian:
Måndag - Fredag: 10.00 - 21.00
Lördag - söndag: 10.00 - 20.00

Det går även bra att ta kontakt med oss via Facebook. Vi besvarar de flesta frågor inom 24 timmar på vardagar. Du får snabbare hjälp om du fyller i ditt ordernummer, samt anger mailadressen som användes vid beställningen. Ordernummer hittar du i ett mail som du fått från oss efter att du beställt din mat. Det syns även på sidan när din beställning bekräftats. Det går självklart bra att ange en alternativ mailadress för oss att svara till.

OBS! Matbeställningar tas ej emot via telefon.

Kontakta gärna info@ica-jatten.se om du har frågor om hur vi samlar in och hanterar information om dig som besökare.

Jätten Bistro drivs av Stavre Center Livs AB med org. nummer 556277-5287